fbpx

Divertisment si Recreere

Noua Residence este situat la doar 5 km distanță de centrul orașului, în cartierul Noua, conectat de oraș prin mijloacele de transport în comun sau prin centura Brașovului cu ajutorul căreia ajungi la timp oriunde ai nevoie. În apropiere găsești școli și grădinițe dar și supermarketuri, farmacii, bănci, cafenele, restaurante și săli de sport.
Atracția principală este parcul amplasat la doar câteva minute de Noua Residence în jurul Lacului de Agrement Noua, o zonă ideală de plimbare alături de familie. Spațiile verzi, cele de joacă pentru copii se împletesc armonios cu pădurea care se află în imediata apropiere a acestora.

Gradina Zoo

Mall

Aventura Park

Lac

Planetariu

Magazine

Infrastructură

De la lac, în doar câteva minute de mers pe jos, ajungi la cele mai frumoase atracții turistice din Brașov: Grădina Zoologică și cel mai mare Planetarium din România. Parcul de aventură situat aproape de lac, cel mai mare parc de aventură din Europa de Est îți propune activități sportive și recreative în aer liber, un mod foarte plăcut de a petrece timpul liber cu familia și cu prietenii.

Scoala

Gradinita

Transport public

Biserica

Spital

Sala de fitness

Loading...

Works with AZEXO page builder
© All rights reserved. Theme by AZEXO

Ne bucuram ca ati ales 

Noua Residence

casa ta