fbpx

Calitate Superioară

Bucătăriile dobândesc astăzi funcții din ce in ce mai variate: spațiu de gătit, de luat masa, de socializat, de relaxare. Din aceste motive, ideile noastre de finisaje precum si propunerile de amenajare se extind aducând in prim plan compartimentarea inteligentă si funcțiile estetice complexe.

Bucătăriile amenajate in cadrul proiectului Noua Residence demonstrează versatilitatea bucătăriilor contemporane si felul in care ideile noastre de finisare si amenajarea a bucătăriilor se adaptează si celor mai pretențioase gusturi ale clienților noștri.

Design Contemporan

In design-ul contemporan, baia își menține funcția principală dar capătă din ce in ce mai mult si un rol secundar, acela de sanctuar privat.

Un design contemporan cuprinde materiale si teme de design care sunt noi si actualizate in funcție de trenduri. Liniile curate domină acest stil. In modelele de băi ale proiectului nostru nu veți găsi ornamente arhitecturale care nu se vor incadra in acest tip de design.  

Simplitatea design-ului inlocuiește aglomerarea. Accentul este pus pe materialele elegante și iluminarea simplă, pentru un sentiment rafinat. Cele mai recente materiale, finisaje și tehnologie își găsesc locul în aceste modele de băi.

Loading...

Works with AZEXO page builder
© All rights reserved. Theme by AZEXO

Ne bucuram ca ati ales 

Noua Residence

casa ta