fbpx

Colțul tău de natură

Noua Residence este un nou proiect imobiliar dezvoltat cu pricepere și atenție la detalii, gândite astfel încât să completeze perfect o construcție urbană, în armonie cu natura.

Complexul rezidențial se află în unul din cele mai frumoase și verzi zone din Brașov, cartierul Noua, ce oferă o perspectivă deosebită asupra Masivului Piatra Mare.

Cele 3 blocuri, construite pe o suprafață totală utilă de 15.000 mp, îți oferă o mare diversitate de apartamente, cu suprafețe și terase generoase. Alege locuința care ți se potrivește, aproape de ceea ce înseamnă esența vieții, astfel ca tu să-ți poți crea propriul colț de natură, chiar la tine acasă.

Apartamente

Cele 144 de apartamente sunt proiectate si construite astfel încât să îti confere sigurantă, bună dispoziție si confort. Poți alege din 3 modele de garsoniere, 6 modele de apartamente studio, 5 modele de apartamente cu 2 camere, 2 modele cu 3 camere și terase cu suprafețe până 106 mp.

Finisajele sunt atent alese, utilizând materiale de calitate, rezistente în timp, apelând la mărci premium: gresie și faianță marca Kerama Marazzi, obiectele sanitare mărcile  Dalet, Sanswiss, Liv, baterii marca Kludi/HansGrohe, iar ușile vor fi marca Porta.

Conceptul de design și arhitectură a locuințelor și spațiilor comune este realizat de o echipă de profesioniști, renumiți în domeniu.

Astfel, scara fiecărui bloc are un design inedit, complet diferit de celelalte, utilizând materiale de cea mai bună calitate, în armonie cu natura, dar și cele mai sigure lifturi, marca Thyssenkrupp.

Alege design-ul care ți se potrivește!

Îți oferim toate facilitățile de care ai nevoie: acces rapid la mijloace de transport în comun; școli și grădinițe în apropiere; 11 spații comerciale amenajate la parterul blocurilor (supermarket, farmacie, cafenea, sală de fitness, etc.), 100 de locuri de parcare subterane și 74 supraterane, dar și stații de încărcare pentru mașinile electrice.
ev-charging-stations

Calitatea Vieții

Linistea si apropierea de natura , la care se adauga priceperea si atentia noastra acordata proiectului pana la cele mai mici detalii fac din noua residence cea mai buna alegere , ce va aduce calitate vietii de familie.

Fii unul dintre cei care apreciaza calitatea aerului respirat, calitatea apartamentullui in care traiesti , calitatea vietii de familie, Un trai fericit inseamna un stil de viata fericit. Noua Residence e noua ta atitudine fata de viata.

Loading...

Works with AZEXO page builder
© All rights reserved. Theme by AZEXO

Ne bucuram ca ati ales 

Noua Residence

casa ta